Regie
Bij documentaire films maken ligt mijn hart. De werkelijkheid is soms zo vreemd of gecompliceerd dat je het zelf niet bedacht krijgt. Tijdens het maken van een documentaire kan er ook nog van alles gebeuren. Juist deze dynamiek is wat mij zo trekt in het maken van documentaires.
Mijn interesse voor onderwerpen ligt bij paradoxen, mensen met een afstand tot de maatschappij, de betekenis van het verleden voor het heden,
muziek, kunst en cultuur. Maar eigenlijk komen de ideeën en onderwerpen voor mijn films overal vandaan.
Het zoeken naar de juiste vorm vind ik vaak net zo interessant als het betreffende onderwerp.

Montage
Als editor werk ik precies en georganiseerd. Ik zorg voor een logisch en ritmisch beeldverhaal met ruimte voor eigen gedachten van de kijker. Ik weet de stijl van een film vast te houden. De sfeer in mijn edits spreekt veel mensen aan. Ik werk met Final Cut Pro X.

Camera
Ik denk in beelden, acties en scènes. Ik houd overzicht voor een compleet en kloppend eindresultaat. Zonder het scenario uit het oog te verliezen hou ik tijdens het draaien oren en ogen open voor eventuele wendingen. Ik ben inzetbaar voor documentaires, opdrachtfilms, promofilms, (meercamera-) registraties. Stuur een bericht voor een apparatuurlijst.

Overig
Met mijn productiebedrijf Dieper Beeld Films realiseer ik ook volledige producties.
Klik hier voor mijn algemene voorwaarden.